KUN TARVITSET VIIDEN TÄHDEN
PALVELUA TALOUSJOHDON TEHTÄ-
VISSÄ, OTA MINUUN YHTEYTTÄ.
  Tanja Alanen +358 40 7564843
KUN TARVITSET
VIIDEN TÄHDEN PALVELUA
TALOUSJOHDON TEHTäVISSä,
OTA MINUUN YHTEYTTä.

Tanja Alanen
+358 40 7564843


Hopea
Kulta
Platina
Idea

OmaTalousjohtaja on yritysjohdon strateginen resurssi, joka joustaa tarpeiden mukaan.

Kun yritys kasvaa, listautuu, tekee yrityskauppoja tai kansainvälistyy, voi ulkopuolinen taho vaatia objektiivista tulkintaa yrityksen taloudesta. Myös yritysjohto voi tarvita päätöksiensä tueksi sellaista tietoa, jota organisaatiossa ei normaalisti tuoteta. Tässä avuksi tulee OmaTalousjohtaja, joka yritysjohdon niin halutessa osallistuu myös johtoryhmätyöskentelyyn ja strategiseen suunnittelutyöhön, tuoden pöytään taloushallinnon näkökulmia ja laskelmia.

OmaTalousjohtaja taipuu moneen rooliin, taloushallinnon uudistajasta tilapäiseksi perhevapaan tai sairausloman sijaiseksi. Roolista riippuen OmaTalousjohtaja solahtaa osaksi organisaatiota tai tarkastelee sitä muutaman askeleen päästä. Tärkein tehtävä on aina ymmärtää yritysjohdon visio ja tukea liiketoiminnan muutoksia ennakoimalla niin mahdollisuudet kuin sudenkuopatkin.

OmaTalousjohtaja tuo johtotason talousosaamista yritykseen, joka on kasvu- tai siirtymävaiheessa tai jonka omassa talousjohdossa on resurssivajausta. Kaipaatko sparrausapua toiminnan aloitukseen, investointipäätöksen tueksi, kansainvälistymisessä tai exit-suunnittelussa? Tarvitsetko talousjohtajalle, controllerille tai talouspäällikölle tuuraajaa?

Otan vastuulleni tarvittavat tehtävät tietyksi ajaksi, jonka yhdessä sovimme. Tutustu palveluihini:

- Idea
- Palvelut
- Tapa toimia
- Kyvyt

ja ota yhteyttä!Idea

OmaTalousjohtaja on yritysjohdon strateginen resurssi, joka joustaa tarpeiden mukaan. Kun yritys kasvaa, listautuu, tekee yrityskauppoja tai kansainvälistyy, voi ulkopuolinen taho vaatia objektiivista tulkintaa yrityksen taloudesta. Myös yritysjohto voi tarvita päätöksiensä tueksi sellaista tietoa, jota organisaatiossa ei normaalisti tuoteta. Tässä avuksi tulee OmaTalousjohtaja, joka yritysjohdon niin halutessa osallistuu myös johtoryhmätyöskentelyyn ja strategiseen suunnittelutyöhön, tuoden pöytään taloushallinnon näkökulmia ja laskelmia.Palvelut

Avainsana on yrityksesi tarve. Valitse valmis palvelumalli tai räätälöity ratkaisu. Jokainen yritys kohtaa toiminnassaan talousa- sioihin liittyviä haasteita. Joskus riittää, että yhdelle avainhenkilölle löydetään hyvä sijainen. Toisinaan tarvitaan ihan uusia välineitä, näkökantoja ja toimintatapoja. Olen luonut palveluistani kolme erilaista, helposti ostettavaa pakettia: Hopea, Kulta ja Platina. Jos mikään niistä ei vastaa yrityksesi tarpeita, luodaan sinulle oma. Kysy hintatietoja!

Hopea
HOPEA. Yritykselle, joka tilapäisesti tarvitsee sijaisen avaintehtävään. Organisaatiossa on olemassa olevat laskentajärjestelmät, raportointimallit ja toimivat prosessit.

Esimerkki:
Talousjohtajan isyysloman sijaisuus 2kk: 3 pv/vko.

Kulta
KULTA. Yritykselle, joka haluaa ulkoistaa talousjohtamisen ja esimerkiksi vapauttaa toimitusjohtajan aikaa strategiselle johtamiselle ja kasvuun. Organisaatiossa on olemassa olevat järjestelmät, joita halutaan kehittää. Kuukausiraportointia halutaan aikaistaa.

Esimerkki:
Kun kasvuyhtiön toimitusjohtaja tarvitsee sparrausta ja haluaa viettää stressittömän kesäloman: jatkuva CFO-palvelu 5 pv/kk

Platina
PLATINA. Yritykselle, jonka taloushallinto uudistetaan tulevaa yrityskauppaa tai exitiä varten, tai jonka pääomasijoittaja vaatii laadukasta raportointia. Yritykselle valitaan laskentajärjestelmät, kilpailutetaan tilitoimisto, luodaan taloushallinnon prosessit ja raportointimallit ym.

Esimerkki:
Kun yrityksestä muodostuu konserni ulkomaisen tytäryhtiön myötä: jatkuva CFO-palvelu 10 pv/kkTapa toimia

Minä olen se, joka käärii hihat ja työntää kädet saveen. Se erottaa minut konsulteista. Innostun uusista ihmisistä ja uudistamisesta. Haluan toimia uuden kehittäjänä ja yritysjohdon innostajana, mutta myös luotettavana johdon raportoinnin suorittajana.

Kuuntelen, kyselen, analysoin ja kysyn uudestaan. Laadin talouden prosessikaavion, tehtäväkentän ja niiden pohjalta kehitysehdotukset. Jos tilitoimisto tai järjestelmä täytyy vaihtaa, kilpailutan toimittajat ja suoritan vaihdokset. Tarpeen mukaan uudistan raportoinnin, selvitän investoinnin rahoitusvaihtoehdot ja laadin verosuunnitelman. Kun yritysjohtajalta loppuvat keinot, minä konsultoin. Kun hänellä on idea tai toimintamalli, minä toteutan. Esimerkkitilanteita, joissa OmaTalousjohtajan palkkaaminen voi olla hyvä päätös:

- Talouspäällikön isyysloman sijaisuus
- Talouspäällikkö irtisanoutuu
- Sijoittaja vaatii palvelua
- Uusi ulkomainen omistaja
- Tytäryhtiö ulkomailleKyvyt

Kehittäjä, sparraaja ja toteuttaja. Talousjohtaja, controller ja lisäresurssi.
Minulla on yli 10 vuoden kokemus talousjohdon tehtävistä hyvin erilaisissa organisaatioissa, tilanteissa ja kokoonpanoissa. Perusteellisen johdon laskentatoimen tuntemukseni ansiosta voin luontevasti toimia hyvin erilaisissa rooleissa – yrityksesi tilanteen ja tarpeen mukaan.Ota yhteys

Nimi

Yritys

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Viesti

OmaTalousjohtaja Oy | Kirkkotaival 9 A, 02300 Espoo | +358 40 7564843 | tanja.alanen@omatalousjohtaja.fi | Rekisteri- ja tietosuojaseloste